Обяви Добави обява Фирми Добави фирма

Условия за позване на сайта top-obiavi.com

Публикуването на обяви в сайта е безплатно с и без регистрация. След като вашата публикация е активирана от наш администратор ще получите имейл за потвърждение. В него можете да намерите уникален линк за незабавно изтриване на вашата публикация.

ЗАБРАНЕНО:
-Публикуване на противозаконни продукти и услуги.
-Използването на нецензурни, обидни изрази, текстове или снимки увреждащи достойнството на други лица.
-Публикуването на текстове и снимки с еротичен характер, порнографско съдържание и обяви за секс артикули и услуги.
-Публикуването на обяви за медикаменти, опиати, наркотици и алкохол.
-Публикуването на обяви с импулсни телефони.

ТАКИВА ОБЯВИ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИВАНИ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.
АКО ЗАБЕЛЕЖИТЕ ОБЯВИ С ПОДОБНО СЪДЪРЖАНИЕ, МОЛЯ УВЕДОМЕТЕ НИ.
Не публикувайте повторно еднакви обяви в един ден в една категория. Не публикувайте обяви в категории неотговарящи на съдържанието на обявата. Такива обяви ще бъдат изтривани. Ако видите такава обява, която ние не сме забелязали, моля уведомете ни като изпратите е-мейл на support@top-obiavi.com. Благодарим Ви предварително за съдействието.

Екипът на Top-Obiavi.com не носи отговорност за обявите публикувани в сайта.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:
Информацията в сайта е публично достояние, така че съществува възможност недобросъвестни потребители да се възползват от нея.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ
Обявите и публикуваните фирми в каталога са с неограничена валидност. По-старите обяви и публикации биват измествани надолу в съответните категории. Подателите на обяви и фирми ще получат имейл с линк за изтриване.
Ако желаете ваша обява или публикация в каталога да бъде свалена от сайта моля пишете ни на support@top-obiavi.com

КАК ИЗПОЛЗВАМЕ "БИСКВИТКИ"?

"Бисквитките" се използват за да се адаптира съдържанието на страницата към предпочитанията на потребителя и за оптимизиране на използването на уебсайта. Те се използват и за да се създаде анонимна статистика (относно поведението на потребителя в сайта) с цел подобряване структурата и съдържанието на сайта.

ДЕКЛАРАЦИЯ - СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКА И СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

С настоящата декларирам, че предоставям доброволно и свободно личните си данни и давам съгласието си същите да бъдат обработвани, съхранявани или предоставяни на трети лица за обработка и съхранение. Съгласен съм личните ми данни да бъдат публикувани в интернет страницата www.top-obiavi.com, с цел популяризиране на търговската ми дейност. Съгласен съм да получавам известия от www.top-obiavi.com или трети лица на електронната си поща и личния ми телефон. Предоставените от мен лични данни могат да включват: Имена, телефонни номера, адреси, e-mail адреси, интернет адреси, професионална биография, трудова дейност, снимков материал (включително и мои лични снимки). Известно ми е, че във всеки един момент имам право на достъп до личните ми данни, както и да ги коригирам или залича посредством заявление, отправено до администратора на www.top-obiavi.com в писмена форма по реда на ЗЗЛД. При необнодимост моля свържете се с нас на имейл: support@top-obiavi.com

За Топ-Обяви

Сайт за безплатни онлайн обяви създаден през далечната 2009 година, възроден и обновен 2021 за да е в полза на българските потребители от цялата страна. Пускането на обяви и фирми в каталога е безплатно и без регистрация. Публикациите се преглеждат от администратор за да поддържаме качествено съдържание полезно за всички.Обяви по тип

Категории

Нови фирми в каталога

Агродес АА ООД - Изба Калиакра (Добрич)
Изба Калиакра е малка бутикова винарска изба в гр. Каварна, ...

"СКОРПИОН - МД " ООД (София)
УСЛУГИ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО...

456 - Асансьорни кабини (Пловдив)
УВАЖАЕМИ ПЛОВДИВЧАНИ, Повече от половината асансьори в наши...